Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Toshiba e-45

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    116
    Post Thanks / Like

    my copier machine toshiba model e-45 no image appeared
    after make copies.i have changed the primary charger but
    the problem solve for a while.how can i solve this.thanks


  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    if primary charge is bad on this copier you get solid black copies not blank copies , stop the page at the drum while running a test page in "04" test print mode or any other internal print ,if there is image on the drum but none on the page check the transfer corona , if there isnt image on the drum check if your developer unit is turning or if the laser beam is blocked by a mylar on the cleaner unit or other forgien material


  3. #3
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Athens GREECE
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Well,take a look at transfer wire corona also.But don't forget to check the developer material in dev. box and if dev. boxe's gears are o.k.Don't forget the gear that drives developer box.It's being located at rear of the machine.Last of all (if developer material is missing) check the metal connector under the dev. box for if it is clean.Bias voltage is passing through this connector.
    Good luck!!


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •